NANO AntiVirus е антивирусна програма осигуряваща надеждна защита на компютъра от

...
NANO AntiVirus е антивирусна програма осигуряваща надеждна защита на компютъра от
Коментари Харесай

NANO Antivirus 1.0.146.91271

NANO AntiVirus  е антивирусна стратегия осигуряваща надеждна отбрана на компютъра от вируси, троянски стратегии, червеи и други типове нездравословен код.

NANO AntiVirus е безусловно нов план имащ за цел оптимално да задоволи потребностите на потребителите по отношение на антивирусния програмен продукт. Характеризира се с висока скорост, успеваемост и улеснение на работа. Сканира уеб трафика в действително време и ревизира всички сваляни от Интернет файлове.

NANO AntiVirus може да сканира целият компютър или обособен логичен дял, да слага откритите закани под карантина или да ги отстрани. Имате опция да изключите от инспекция обекти, за които сте сигурни, че са безвредни. Програмата автоматизирано и в точния момент актуализира базата данни с вирусните дефиниции по този начин, че да може да отбрани системата от новите вируси и злотворен програмен продукт.

Технология за дълбока емулация разрешава разкриване и лечение от комплицирани кодирани и полиморфни вируси. Реализирана е мощна поддръжка за работа с архиви, която отделя зловредните обекти, обработени от разнообразни архиватори, като по този метод обезпечава отбрана от повторни епидемии от едни и същи вируси.

С най-малък брой дейности, потребителите могат да извършат цялостна инспекция на компютъра и сменяемите носители, да пуснат експресна инспекция – единствено на евентуално рискови области – и да обновят съставените елементи на антивируса.

Налична е също опция за задаване на инспекции по разписание. NANO Antivirus включва и функционалност за отбрана на компютъра в режим на действително време. Скенерът на уеб трафик ревизира незабавно всички зареждани от интернет файлове за болести.

Предвидена е също опция за организация на доверена зона с набор от определени обекти, които могат да бъдат изключени при инспекцията за по-бързо сканиране. Приложението включва и карантина за изолираност на подозрителни обекти.  Лиценз: Безплатен (Freeware) .



Изтегли:  (10.1 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР